"Η δουλειά μας απαιτεί τρομερή λεπτομέρεια και οργάνωση όπως και πολύ αυστηρό τελωνειακό έλεγχο λόγω των Ε.Φ.Κ. που εμπεριέχουν τα αλκοολούχα προϊόντα. Έτσι, λοιπόν, με το πρόγραμμα PRISMA Win, έχουμε τον πλήρη έλεγχο τόσο της αποθήκης μας, όσο και των Ε.Φ.Κ. ανά προϊόν, ανά πελάτη, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η ευκολία χρήσης του προγράμματος καθώς και η άμεση υποστήριξη μας βοήθησε να έχουμε σημαντική ακρίβεια και ενημέρωση για τους Φόρους, αλλά τώρα έχουμε και την ελευθερία χρόνου για την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησής μας."
-Χαλκιά Μαγδαληνή-

Συνεργάτης που υλοποίησε: Exabit

"Η απλότητα στη χρήση, το φιλικό περιβάλλον της εφαρμογής και η εξαιρετική υποστήριξη, έχουν κάνει το PRISMA Win για εμάς, έναν πολύτιμο συνεργάτη."
 -Σπυρόπουλος Θανάσης-

Συνεργάτης που υλοποίησε: Lisys

"Η εφαρμογή PRISMA WIN καλύπτει τις ανάγκες της εταιρείας μας και μας βοηθάει στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης μας τόσο σε πρακτικό όσο και σε υποστηρικτικό επίπεδο."
-Παυλίδης Θεόδωρος-

Συνεργάτης που υλοποίησε: Adlogic - Αποστολίδης Δημήτρης

"Οι ανάγκες ενός τέτοιου καταστήματος είναι μεγάλες, χιλιάδες κωδικοί προϊόντων, εκατοντάδες πελάτες και προμηθευτές όλα οργανωμένα! Το PRISMA Win είναι το απόλυτο εργαλείο στα χέρια κάθε επιχείρησης. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τις δυνατότητες του προγράμματος και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την εξυπηρέτηση της εταιρείας Megasoft.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!!!"

-Παραστατίδης Τιμόθεος-

Σελίδα 1 από 9

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι