Case study - Aroma Cafe

Συνεργάτης που υλοποίησε: Internet Core - Λιανόπουλος Γιάννης

“Mε την εφαρμογή PRISMA Win της Megasoft διαχειριζόμαστε άψογα τις διανομές μας και κρατάμε απόλυτα ευχαριστημένους τους πελάτες μας, αφού παραδίδουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας στον ελάχιστο χρόνο στον χώρο τους! Παράλληλα, οργανώσαμε την επιχείρησή μας, αφού η πληθώρα εκτυπώσεων και στατιστικών πληροφοριών που μας προσφέρει το πρόγραμμα, μας επέτρεψε να δούμε τι κάνουμε καλά και τι θα έπρεπε να βελτιώσουμε, ώστε να γίνουμε το meeting point της περιοχής!” - Παπαγγελίδης Βασίλειος, ιδιοκτήτης

 

Η Megasoft διαθέτει ολοκληρωμένη λύση για τον χώρο της εστίασης που καλύπτει όλο το φάσμα των καθημερινών λειτουργιών της. Café; bar; πολυχώρος; Αλυσίδα ή αυτόνομο κατάστημα; Με τραπέζια, takeaway ή delivery; Οι εφαρμογές PRISMA Win αποτελούν την ιδανική επιλογή για όλες τις επιχειρήσεις, όποιο κι αν είναι το μοντέλο λειτουργίας τους! Οι εφαρμογές που έχουν επιλέξει εκατοντάδες επιχειρήσεις εστίασης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και είδαν την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών τους να βελτιώνεται, τους πελάτες τους να επιστρέφουν και το κέρδος τους να αυξάνεται!

Οι ανάγκες

Η επιχείρηση Aroma Cafe εκτός απο την ανάγκη για εκσυχρονισμό με τη χρήση των νέων τεχνολογιών ήθελε να καλύψει, παράλληλα, και απαιτήσεις που προέκυπταν καθημερινά και ήταν ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη και την ανάπτυξη του χώρου Εστίασης όπως: 
-Διαχείριση των διανομών
-Παρακολούθηση & έλεγχο των διανομέων
-Βελτίωση του χρόνου των παραγγελιών delivery
-Εξυπηρέτηση πελατών στον ελάχιστο χρόνο
-Κάλυψη αναγκών εντατικής λιανικής και υποστήριξη του take away
-Διαχείριση Βαρδιών
-Εξαγωγή reports σχετικά με την πορεία των πωλήσεων και την εικόνα της επιχείρησης

H λύση

Εγκατάσταση εφαρμογής PRISMA Win Delivery (2 θέσεις). Η εφαρμογή προσφέρει πλήρη παρακολούθηση και έλεγχο διανομέων με άμεση πληροφόρηση για το ποιοι διανομείς είναι εκτός καταστήματος,πόσα χρήματα πρέπει να παραδώσουν, πόση ώρα χρειάστηκε ο κάθε ένας για να παραδώσει την παραγγελία, πόσες παραγγελίες παρέδωσε στη βάρδιά του κ.ά. Επιπλέον, προσφέρει δυνατοτητες όπως:
-Στατιστική εικόνα πελάτη σε κάθε λήψη παραγγελίας
-Προγραμματισμό παραγγελιών 
-Δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σε περισσότερους από έναν εκτυπωτές
-Παρακολούθηση της κατάστασης των παραγγελιών π.χ. Εκκρεμείς, ολοκληρωμένες κτλ
-Ταξινόμηση παραγγελιών ανά γεωγραφική ζώνη
-Παρακολούθηση ταμείου
-Αναφορές: Πωλήσεις Ανά Ημέρα και Ώρα, Κινήσεις ανά είδος κ.ά.
Επίσης, εγκαταστάθηκε η εφαρμογή PRISMA Win Retail (1 θέση) για να καλυφθούν οι αυξημένες απαιτήσεις για ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των λιανικων πωλήσεων, για την εξαγωγή σταστιστικών και για ακόμη περισσότερο έλεγχο και οργάνωση της επιχείρησης.

 

Τα οφέλη

-Εξάληψη λαθών κατά την καταχώρηση παραγγελιών
-Αύξηση στην ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών
-Απλοποίηση των διαδικασιών
-Καλύτερη οργάνωση των διανομών και των διανομέων
-Εξοικονόμηση χρόνου με τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες
-Καλύτερη διαχείριση αποθεμάτων
-Ασφαλή συμπεράσματα μέσα από τα ακριβή και μετρήσιμα αποτελέσματα που δίνει η εφαρμογή και πιο σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματα
-Δυνατότητα εκτέλεσης προωθητικών ενεργειών μέσα από την εφαρμογή (ομαδική αποστολή SMS για happy hour, promo κ.α.) και προσέλκυση νέων πελατών

Ο πελάτης 

franchise logo72x

Στην περιοχή της Ανθούπολης σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Περιστερίου στην οδό Θηβών βρίσκεται το Aroma Cafe που από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του έχει κερδίσει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη της περιοχής και όχι μόνο! Υπέροχοι καφέδες, ροφήματα σοκολάτας, φρέσκοι χυμοί, λαχταριστά ζεστά σάντουιτς, εξαιρετικά pancakes, κρέπες και βάφλες, μικρογεύματα και snack σερβίρονται, προσφέρονται take away και διανέμονται με ταχύτητα όλες τις ημέρες της εβδομάδας και με 24ωρη εξυπηρέτηση!

Περισσότερα...

                                                                                                   

Ο συνεργάτης

internet core logo

Η Internet Core δραστηριοποιείται στον χώρο της Πληροφορικής και του Marketing για να καλύψει το κενό που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δύο αυτών κλάδων. Διαθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις για μια επιχείρηση, με εξειδίκευση σε Ταμειακές, Συστήματα Παραγγελιοληψίας και Μηχανογράφησης, Κάμερες, Συναγερμούς, Web sites, Marketing και πολλά ακόμη, η Internet Core προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για κάθε πελάτη ξεχωριστά, αναλύοντας τις καλύτερες επιλογές ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης.

Περισσότερα...

 

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι