Case study - Elyssis Beauty

Συνεργάτης που υλοποίησε:SoftNet - Κυριαζής Δημήτρης

Η εξειδικευμένη εφαρμογή της Megasoft PRISMA Win για τα Κέντρα Αισθητικής αποτελεί το ιδανικότερο πρόγραμμα διαχείρισης του κέντρου αισθητικής, του spa και του κέντρου αδυνατίσματος, Το εξειδικευμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης καλύπτει απόλυτα τα σύγχρονα κέντρα αισθητικής, προσφέροντας οργάνωση και έλεγχο, ενώ αφήνει στον αισθητικό όλο τον χρόνο για δημιουργία.

 


Οι ανάγκες

elyssis01Tο ELYSSIS αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι της ιατρικής κοσμετολογίας στην πόλη της Χαλκίδας και κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη επίσκεψη στους χώρους του. Το επιβλητικό τετραώροφο κτήριο στην οδό Αντωνίου ξεχωρίζει για την απαράμιλλη αισθητική του, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στο εσωτερικό του. Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, υψηλού επιπέδου προϊόντα και φυσικά με το πολυμελές και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, το σαλόνι ομορφιάς Elyssis αποτελεί έναν μικρό παράδεισο για εκείνους που νοιάζονται και επιθυμούν το καλύτερο για τον εαυτό τους! Ένας τόσο σύγχρονος και μοντέρνος χώρος όπως το Elyssis δεν θα μπορούσε να μην υιοθετήσει ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου και οργάνωσης της επιχείρησης προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις που έφερε η αύξηση του πελατολογίου και να ανταποκριθεί στο 100% στις προσδοκίες τους για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξυπηρέτηση. Οι απαιτήσεις που έπρεπε άμεσα να καλυφθούν ήταν:
- Εύκολη διαχείριση Reception, με αυτόματη καταγραφή όλων των εργασιών της ημέρας ανά ραντεβού πελάτη, ανά αισθητικό ή ομάδα αισθητικών
- Έλεγχος των ανεκτέλεστων ραντεβού κάθε ημέρας και κάθε αισθητικού.
- Καταγραφή και άμεση εικόνα των στοιχείων του πελάτη (Ιατρικό ιστορικό, χαρακτηριστικά σώματος & προσώπου, θεραπείες που έχει αγοράσει, θεραπείες που έχει εκτελέσει, υπόλοιπο, τζίρος κ.τ.λ.)
- Παρακολούθηση της εξέλιξης της θεραπείας του πελάτη με καταγραφή όλων των επισκέψεων και των προϊόντων-θεραπειών που εφαρμόστηκαν
- Άμεση ενημέρωση των πελατών για νέες θεραπείες, νέα προϊόντα και νέες υπηρεσίες με ομαδική αποστολή E-mail και SMS.
- Οργάνωση και έλεγχος της επιχείρησης μέσα από ένα ενιαίο σύστημα παρακολούθησης και με την πληροφορία από κάθε τμήμα και τομέα να είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή.


H λύση

elyssis09

Στο κέντρο κοσμητικής ιατρικής ELYSSIS εγκαταστάθηκε η εξειδικευμένη εφαρμογή PRISMA Win Διαχείριση Κέντρου Αισθητικής σε multi user 10 θέσεων εργασίας. 2 θέσεις εργασίας τοποθετήθηκαν στη γραμματεία για να καλύψουν τη διαχείριση όλων των ραντεβού, καθώς και τις εργασίες της τιμολόγησης και της πώλησης προϊόντων. 1 θέση εργασίας τοποθετήθηκε στις πωλήσεις, όπου ο πωλητής βγάζει πακέτα και προσφορές και κρατάει σημειώσεις για κάθε συμφωνία με τους πελάτες. 7 θέσεις τοποθετήθηκαν στις καμπίνες για να εξυπηρετήσουν τους αισθητικούς που παρακολουθούν και διαχειρίζονται τα ραντεβού τους αναλόγως με τη βάρδια που έχουν. Έχουν δημιουργηθεί περισσότεροι από 20 χρήστες στην εφαρμογή με διαφορετικούς ρόλους και επίπεδα πρόσβασης για να μπορεί να βλέπει ο καθένας ανάλογα με τα δικαιώματα που έχει το δικό του menu και τις πληροφορίες εκείνες που είναι απαραίτητες για τη δουλειά του.

Η ολοκληρωμένη λύση της Megasoft κάλυψε και την ανάγκη της διοίκησης για άμεση και ξεκάθαρη εικόνα της πορείας της επιχείρησης, των τζίρων, των οικονομικών αποτελεσμάτων, των προμηθειών των αισθητικών από υπηρεσίες και προϊόντα, και διαθέτει πληθώρα στατιστικών και αναφορών για την πλήρη και σφαιρική πληροφόρησή του με ...λίγα μόλις κλικ!

 

Τα οφέλη

-Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος με τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες
-Μείωση κόστους λειτουργίας
-Ενιαία λύση και κεντρική διαχείριση όλων των τμημάτων
-Σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη με πλήρη γνώση όλων όσων τον αφορούν με μόλις λίγα κλικ (ιστορικό, θεραπείες, ιατρικό ιστορικό, τυχόν ιδιαιτερότητες κ.ά.)
-Εξάλειψη λαθών κατά την καταχώρηση του ραντεβού
-Άψογη διαχείριση προϊόντων και αποθεμάτων για ιδιοκατανάλωση και για πώληση
-Καλύτερη επαφή με τον πελάτη
-Κεντρικός και πλήρης έλεγχος όλων των τμημάτων, του προσωπικού και των εργασιών
-Εξαγωγή λεπτομερών στοιχείων & στατιστικών πωλήσεων & καλύτερη λήψη αποφάσεων

Ο πελάτης 

elyssis03

To νέο κέντρο Ιατρικής Κοσμετολογίας Elyssis στη Χαλκίδα είναι ένας μικρός παράδεισος για όλους όσους αναζητούν το καλύτερο για τον εαυτό τους!. Οι υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας που προσφέρει περιλαμβάνουν laser, Cryosauna και προηγμένες εφαρμογές για το πρόσωπο και το σώμα με σύγχρονες μεθόδους, ενώ συνδυάζονται με προγράμματα διατροφής για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

                                                                                                   

Ο συνεργάτης

softnet logo


Η SoftNet είναι μια σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης στις επιχειρήσεις που αναζητούν οργάνωση και προηγμένες τεχνολογικές λύσεις. Ξεκίνησε το 2005 ως ατομική επιχείρηση PC Service Center - Δημήτριος Κυριαζής με κύρια δραστηριότητα το service και την εμπορία H/Y και μέχρι σήμερα αποτελεί τον πιο αξιόπιστο σύμβουλο πληροφορικής των επιχειρήσεων της Χαλκίδας.

 elyssis04

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι