fbpx

Case study - Franko coffee, juice, salads

Μια νέα γευστική πρόταση στην αγορά του street healthy food αποτέλεσε το κατάστημα Franko στη Γλυφάδα. Από το 2018 που ξεκίνησε τη λειτουργία του, επί της οδού Δημητρίου Γούναρη 41, έως και σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς για τη περιοχή προσφέροντας μια διαφορετική προσέγγιση στην έννοια του υγιεινού και γρήγορου φαγητού. Οι επιλογές και οι συνδυασμοί, αμέτρητοι. Ομελέτες, πεντανόστιμα σάντουιτς, χειροποίητες πίτες και σούπες ημέρας, γιαούρτια, μυρωδάτοι καφέδες, φρέσκοι χυμοί που παρασκευάζονται από φρούτα εποχής και smoothies όλα φτιάχνονται επί τόπου χαρίζοντας μοναδικές γεύσεις σε κάθε ουρανίσκο. Επιπρόσθετα το Franko φημίζεται για τα λαχταριστά γλυκά και τις πολύχρωμες σαλάτες του που η ποιότητα και η φρεσκάδα των υλικών τους θυμίζει αναμφίβολα το παραδοσιακό μποστάνι της γιαγιάς.

Ο χαρακτήρας του καταστήματος είναι ιδιαίτερα φιλικός και ευχάριστος με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του να είναι στη διάθεση του κάθε πελάτη με σκοπό να παρέχει πληροφορίες για κάθε πιάτο ή ρόφημα. Ο χώρος, το ευγενικό προσωπικό καθώς και η ποιότητα των υλικών του καθιστούν την επιχείρηση Franko τον απόλυτο πρεσβευτή ενός healthy τρόπου ζωής καλύπτοντας all day γευστικές ανάγκες σε προσιτές τιμές με τον πιο απλό και μοναδικό τρόπο.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Ακριβής και έγκαιρη υποστήριξη τις ώρες και μέρες που είναι αναγκαία
 • Σωστή καταχώρηση όλων των παραγγελιών και έλεγχος των διανομών
 • Εκτέλεση και ανάθεση πολλαπλών παραγγελιών μαζικά στους διανομείς
 • Βέλτιστη οργάνωση των δρομολογίων των διανομέων μέσω  της προβολής των παραγγελιών στον χάρτη
 • Αναλυτική εικόνα για τις εισπράξεις της ημέρας ανά διανομέα
 • Στατιστικές πληροφορίες που δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα στον manager για την πορεία της επιχείρησής του

PRISMA Win Delivery-Take away: Η εφαρμογή εγκαταστάθηκε σε 3 θέσεις εργασίας και διευκόλυνε αποτελεσματικά τη διαδικασία της διανομής μέσω της άμεσης ανταπόκρισης στις κλήσεις των πελατών χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος, τη γρήγορη παραγγελιοληψία, τη μεταβίβαση της παραγγελίας στην κουζίνα χωρίς καθυστερήσεις και την άμεση παράδοσή της στο χώρο του πελάτη.

Ο χειριστής έχει πλήρη εικόνα όλων των παραγγελιών που είναι προς παράδοση και τη δυνατότητα να αναθέσει στον ίδιο διανομέα αυτές που είναι σε κοντινή απόσταση περιορίζοντας τις άσκοπες μετακινήσεις του για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα.

 • Ταχύτητα και απλοποίηση στη διαδικασία της τηλεφωνικής παραγγελιοληψίας
 • Εξοικονόμηση χρόνου από την απλοποίηση των καθημερινών λειτουργιών
 • Άψογη εξυπηρέτηση των παραγγελιών ακόμα και σε ώρες και μέρες αιχμής
 • Βελτιστοποίηση των δρομολογίων των διανομέων 
 • Ακριβής εικόνα για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης όπως πωλήσεις ανά ημέρα και ώρα, συνολικό κέρδος, ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια κ.ά.
 • Ευχαριστημένοι και χαμογελαστοί πελάτες που εξυπηρετούνται στην ώρα τους!

Συνεργάτης που υλοποίησε

Internet Core - Λιανόπουλος Ιωάννης
Ηλιούπολη

Η εταιρεία Internet Core διαγράφοντας μια μακροχρόνια πορεία στον τομέα της πληροφορικής εξασφαλίζει στους πελάτες τις, τις καλύτερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και την εμπειρία, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν οι υπηρεσίες της. Με τις λύσεις software και hardware που παρέχει ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Megasoft, καλύπτει κάθε ανάγκη της επιχείρησης για μηχανογράφηση ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας.

INTERNETCORE.GR

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι