fbpx

Case study - My1Cuisine

Συνεργάτης που υλοποίησε: Lisys

"Η υιοθέτηση ενός προγράμματος μηχανογράφησης αναλαμβάνει όλη την επιχειρησιακή οργάνωση και ομαλή λειτουργία της επιχείρησης και είναι μονόδρομος για κάθε σύγχρονη επιχείρηση που θέλει να πετύχει. Οι εφαρμογές PRISMA Win και η συνεργασία με τη Lisys μας έλυσαν κυριολεκτικά τα χέρια."

- Mihran Yaghjian-

 

Untitled design 46Η επιχείρηση

Σε μια ήσυχη και όμορφη γειτονιά, γεμάτη μονοκατοικίες και κήπους στην περιοχή του Μοσχάτου, άνοιξε τις πόρτες του το εστιατόριο «My1Cuisine». Ο επιχειρηματίας Γιαγτζιάν Μυράν συνδύασε την πολυτέλεια και την κομψότητα δημιουργώντας το ιδανικό μέρος στο οποίο μπορεί κάποιος να απολαύσει μοντέρνα πιάτα, καθώς και πεντανόστιμα γλυκά που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. 
Ο χώρος είναι ιδιαίτερα ζεστός και φιλόξενος, καθώς επικρατούν τα σκούρα έπιπλα, σε αποχρώσεις του φυσικού ξύλου, ενώ η ιδιαίτερη διακόσμησή του μεταφέρει τους επισκέπτες σε μια άλλη εποχή ...και το ταξίδι στη γεύση ξεκινά!
Η ιστορία του εστιατορίου ενέχει πολύ αγάπη και μεράκι. Τόσο, που ήταν ικανά να αλλάξουν την επαγγελματική πορεία του ιδιοκτήτη και chef της επιχείρησης και από επιτυχημένος σχεδιαστής επίπλων να πραγματοποιήσει το όνειρό του που ήταν οι γαστρονομικές δημιουργίες. Στόχος του είναι να προσφέρει στους πελάτες του  άνεση, φροντίδα και δημιουργίες εμπνευσμένες από τη Μεσόγειο που γοητεύουν και εκπλήσσουν.
 
 
 

 

Οι ανάγκες & η λύση

Στοχεύοντας στην αποτελεσματική και ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, καθώς και στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, δημιουργήθηκε η ανάγκη για το εστιατόριο «My1Cuisine» να υιοθετήσει ένα αξιόπιστο και ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης. Έτσι, επέλεξε τις εφαρμογές του PRISMA Win.
 
Συγκεκριμένα, επιλέχθηκε η λύση PRISMA Win Restaurant-cafe, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να έχει τον απόλυτο έλεγχο της κουζίνας, του ταμείου και των αναλώσεων των πρώτων υλών. Ένα σημαντικό εργαλείο που έλυσε τα χέρια του chef και ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ήταν τα πλούσια στατιστικά που προσφέρει η εφαρμογή και δίνουν σημαντική on time πληροφόρηση για καίρια θέματα όπως π.χ. οι προτιμήσεις των πελατών, οι κινήσεις των ειδών κ.ά, ώστε έγκαιρα να προγραμματίζονται οι παραγγελίες προς τους προμηθευτές και να υπάρχει πάντα διαθεσιμότητα στα best selling είδη. Επιπρόσθετα, η παραπάνω λύση δίνει απαντήσεις σχετικά με τον όγκο των παραγγελιών που εξυπηρετούνται ανά ημέρα και ώρα, την παραγωγικότητα του προσωπικού, την ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια, καθώς και τον τζίρο του καταστήματος. Πληροφορίες πολύτιμες στον επιχειρηματία που ξέρει να τις αξιοποιήσει. Και ο κύριος Γιαγτζιάν Μυράν είναι ένας από αυτούς.
 
Για την εξυπηρέτηση των τραπεζιών και τη διαχείριση των παραγγελιών επιλέχθηκε η λύση ασύρματης παραγγελιοληψίας της Megasoft  PRISMA Win Mobile (3 pda). Έτσι, οι σερβιτόροι γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τη διαθεσιμότητα κάθε πιάτου και μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε απορία εκφράσει ο πελάτης σχετικά με το μενού και τη σύσταση των πιάτων κατά τη διάρκεια της παραγγελιοληψίας. Επιπλέον, οι παραγγελίες αποστέλλονται αυτόματα στους εκτυπωτές κουζίνας, απευθείας από τα pda ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία τους.
 

Τα οφέλη

H υιοθέτηση των εφαρμογών PRISMA Win, για το εστιατόριο "My1Cuisine" έφερε στον επιχειρηματία μια σειρά από οφέλη όπως:
  • Ενισχυμένη ταχύτητα και οργάνωση της παραγγελιοληψίας
  • Άψογη οργάνωση όλων των τμημάτων του εστιατορίου για ομαλό streamline των λειτουργιών
  • Απλοποίηση των διαδικασιών
  • Αποτελεσματικός έλεγχος των πωλήσεων, του ταμείου και του προσωπικού
  • Πλούσια πληροφόρηση για σημαντικά θέματα που συμβάλλει στη λήψη των σωστών επιχειρηματικών αποφάσεων
  • Αναβάθμιση της εικόνας του καταστήματος μέσα από την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών και του σύγχρονου εξοπλισμού
  • Πλήρως ευχαριστημένοι πελάτες που επιστρέφουν!

 

 

 

Ο πελάτης

my1cuisine logo

 

Ο συνεργάτης

LISYS LOGOTYPO copy lowres

Μπορεί να φαίνεται παράτολμο για έναν επιτυχημένο σχεδιαστή ειδικών κατασκευών σε έπιπλα να αλλάζει πορεία, για μένα όμως το να κυνηγάς τα όνειρά σου είναι ζητούμενο. Έτσι, βρέθηκα πάλι στα θρανία, σε σχολή Chef, με βασικά εφόδια τον έρωτά μου για τη μαγειρική, την οικογενειακή παράδοση – ο αυθεντικός «Μερακλής» της Στοάς Σοφοκλέους με τις φημισμένες τυρόπιτες ήταν παππούς μου – και την αισιοδοξία. Στην κουζίνα μου, μαζί με την ομάδα μου, θέλω να σας προσφέρω άνεση, φροντίδα και δημιουργίες εμπνευσμένες από τη Μεσόγειο που θα σας γοητεύσουν, θα σας εκπλήξουν και θα σας κάνουν να έρθετε ξανά!

 Περισσότερα...

 
Η Lisys είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης και υποστήριξης στις επιχειρήσεις. Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν την επιλογή της κατάλληλης εφαρμογής, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, καθώς επίσης την προμήθεια του πιο σύγχρονου και αξιόπιστου εξοπλισμού (hardware).
Σαν στρατηγικός συνεργάτης της Megasoft παρέχει στους πελάτες της όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας, μέσα από τις εφαρμογές PRISMA Win εξειδικευμένα, αξιόπιστα και καινοτομικά!
 

 

 

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι