1717 Νέοι πελάτες επέλεξαν το PRISMA Win το έτος 2006

1717 νέοι πελάτες επέλεξαν το PRISMA Win το έτος 2006 για την οργάνωση της επιχείρησης τους διατηρώντας την ανοδική πορεία χρόνο με τον χρόνο στο σύνολο των εγκαταστάσεων για την Megasoft.

Η συνεχής ανοδική πορεία της Megasoft οφείλεται στην ευστοχία των στρατηγικών επιλογών της Εταιρίας, στην συνεχή βελτίωση και εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win, στην δημιουργία νέων πρωτοποριακών εφαρμογών που καλύπτουν αποτελεσματικά τις περισσότερες αγορές, στην ενίσχυση του πανελλαδικού δικτύου αντιπροσώπων και στην άμεση υποστήριξη που παρέχει η Megasoft στους πελάτες της.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι