Previous Next

Τα 25 της χρόνια γιόρτασε η Megasoft με τους συνεργάτες της σε μία ολοήμερη εκδήλωση!

Σε μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσία του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας και των συνεργατών της, που ταξίδεψαν από κάθε πόλη της Ελλάδας, γιορτάστηκαν τα 25α γενέθλια της Megasoft!

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, ξεκίνησε νωρίς το πρωί με το πωλησιακό σεμινάριο: Τεχνικές επαγγελματικών πωλήσεων & επικοινωνίας για επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών. Στo σεμινάριο αναλύθηκαν όλες οι σύγχρονες τεχνικές ανάπτυξης και διατήρησης του πελατολογίου και τα χαρακτηριστικά της αποτελεσματικής εξυπηρέτησής του, από διακεκριμένο και έμπειρο εισηγητή - σύμβουλο πολυεθνικών & ελληνικών επιχειρήσεων, που εξειδικεύεται σε θέματα αποτελεσματικής προσέγγισης και εξυπηρέτησης πελατών.
Επίσης, με την ευκαιρία του Σεμιναρίου οι συνεργάτες παρακολούθησαν μία σύντομη παρουσίαση των νέων προϊόντων PRISMA Win: Business Intelligence, Web services e-commerce, Web services auto parts και Report server, ενώ ενημερώθηκαν και από το τμήμα Marketing για τις ενέργειες και το υλικό με το οποίο η εταιρεία στηρίζει το δίκτυό της!
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με cocktail party! Η μουσική, τα ποτά, τα αλμυρά και γλυκά εδέσματα, αλλά και το διάχυτο κέφι συνέθεσαν μία πολύ όμορφη γιορτή που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα!

Ο κύριος Αθανάσιος Ντάκουλας, διευθύνων σύμβουλος της Megasoft δήλωσε: “Για 25 και πλέον χρόνια γράφουμε με τον κώδικα της επιτυχίας τις λύσεις της καινοτομίας και της εξέλιξης για τους επαγγελματίες που θέλουν να προηγούνται! Η Megasoft συνεχίζει τη σταθερά ανοδική της πορεία ανοίγοντας τον δρόμο της ανάπτυξης για χιλιάδες επιχειρήσεις που την επιλέγουν και την εμπιστεύονται! Μέσα σε ένα ιδιαίτερο οικονομικό περιβάλλον, επενδύουμε εντατικά στους συνεργάτες μας, ενισχύουμε την εξωστρέφειά τους και τους στηρίζουμε με λύσεις, υπηρεσίες και ενέργειες marketing, ώστε να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να εξασφαλίσουμε την κοινή μας διαχρονικότητα και ανάπτυξη για πολλά ακόμα χρόνια....”

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι