Τα Νέα της Megasoft

Αυτοματοποίηση, ταχύτητα και ευκολία στην έκδοση τιμολογίου σε αντικατάσταση της απόδειξης λιανικής πώλησης που εκδίδετε από το σύστημα εισροών–εκροών

Για την εύκολη και γρήγορη αντικατάσταση Απόδειξης από το σύστημα εισροών-εκροών με Τιμολόγιο η εφαρμογή PRISMA Win της Megasoft σας φέρνει αυτόματα στην οθόνη της Τιμολόγησης το Τιμολόγιο με τα πλήρη στοιχεία της κίνησης έτοιμο προς έκδοση.

 

Πιο συγκεκριμένα:

Εφόσον έχει εκδοθεί η απόδειξη λιανικής του καυσίμου από το σύστημα εισροών-εκροών και ο πελάτης σας ενημερώνει ότι χρειάζεται να του εκδώσετε Τιμολόγιο τότε στην οθόνη της Τιμολόγησης της εφαρμογής επιλέγετε Παραστατικό: Δελτίο Επιστροφής Λιανικής για τον Πελάτη Λιανικής και στη συνέχεια το πλήκτρο Εισροές – Εκροές. Στην οθόνη Αριθμός απόδειξής εισάγετε τον Αριθμό απόδειξης από την οθόνη της αναζήτησης (εναλλακτικά μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον αριθμό της απόδειξης) (εικόνα1&2) και τα στοιχεία του πελάτη.

prismawinygrakafsima

Εικόνα 1

 

prismawinygrakafsima2.png

Εικόνα 2

 

Πατάτε Επιλογή και κατόπιν Έκδοση στην οθόνη της Τιμολόγησης. Το Δελτίο Επιστροφής Λιανικής που είναι απαραίτητο, θα εκδοθεί και στην οθόνη της Τιμολόγησης αυτόματα θα δημιουργηθεί η εγγραφή του Πελάτη με τα πλήρη στοιχεία της συγκεκριμένης κίνησης, με Παραστατικό επιλεγμένο το Τιμολόγιο Πώλησης – Δελτίο Αποστολής, ενώ εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε Έκδοση (εικόνα 3).

ygra kaysima

Εικόνα 3

 

 

Η παραπάνω δυνατότητα συμπεριλαμβάνεται στην αναβάθμιση που θα εκδοθεί προσεχώς

 

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι