Περισσότερη ελευθερία...με το PRISMA Win Live

Ακόμα περισσότερη ελευθερία κινήσεων και επιλογών προσφέρει η Megasoft στους Πελάτες της με τη νέα οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win Live!

Όλη η πληροφόρηση που χρειάζονται τα στελέχη που βρίσκονται εκτός επιχείρησης στην επαφή τους με τον πελάτη είναι, πλέον, στη διάθεσή τους μέσα από το Tablet ή το smartphone τους. Παράλληλα, τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες της εμπορικής τους διαχείρισης, ώστε να μπορούν να βάλουν παραγγελίες, να κάνουν εισπράξεις, να εκτελέσουν απογραφές και να τιμολογήσουν χωρίς κανένα περιορισμό στο χώρο ή στο χρόνο και με άμεση πρόσβαση στα δεδομένα της εφαρμογής τους PRISMA Win.

 

Η νέα οικογένεια εφαρμογών που αποτελείται από 3 αυτόνομες εφαρμογές, PRISMA Win Live Viewer, PRISMA Win Live Παραγγελίες – Εισπράξεις – Απογραφές, PRISMA Win Live Φορητή Τιμολόγηση εγκαθίσταται σε tablet ή σε smartphone με λειτουργικό Android 2.3 και πάνω, είναι πολυγλωσσική, ενώ συνεχίζει να λειτουργεί και εκτός δικτύου!
Επιπλέον, οι πελάτες της Megasoft έχουν την ελευθερία να επιλέξουν εκείνοι το cloud που θα φιλοξενήσει τα δεδομένα τους - από τα πιο γνωστά της αγοράς, έως και το δικό τους server - ανάλογα με τις δυνατότητες και τις απαιτήσεις τους!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι