Τα Νέα της Megasoft

Ακόμα πιο ισχυρό το δίκτυο συνεργατών της Megasoft!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης συνεργατών της Megasoft που ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου με το level1 των εμπορικών και POS εφαρμογών και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο με τις εξετάσεις και πιστοποιήσεις στα Level2 των εφαρμογών.

Η προσέλευση των νέων, κυρίως, συνεργατών μας στις ημέρες εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της Megasoft ήταν μεγάλη και ακόμα μεγαλύτερη η συμμετοχή τους στις απομακρυσμένες εξετάσεις, αφού συμμετείχαν δεκάδες συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο.

Το δίκτυό μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αξίας μας και της διαχρονικής μας επιτυχίας και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε δυναμικά και σε επίπεδο εκπαίδευσης, αλλά και σε επίπεδο προώθησης και προβολής μέσα από τον σχεδιασμό ενεργειών marketing και τη χάραξη κοινής στρατηγικής.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συνεργάτες μας που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη διαδικασία!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι