Τα Νέα της Megasoft

Επειδή οι κίνδυνοι είναι πολλοί... προστατευτείτε!

Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.

Το κακόβουλο λογισμικό μεταδίδεται κυρίως μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου τα μηνύματα έχουν επισυναπτόμενο μολυσμένο αρχείο, καθώς και όταν ο χρήστης επισκέπτεται μολυσμένες ιστοσελίδες.

Σας εφιστούμε την προσοχή, ώστε να είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί όσον αφορά τα επισυναπτόμενα αρχεία που εμπεριέχονται σε e-mails που λαμβάνετε από αποστολείς που δεν γνωρίζετε, και να αποφεύγετε να επισκέπτεστε αμφιβόλου αξιοπιστίας ιστοσελίδες. Τελευταίο και σημαντικότερο, φροντίστε να υπάρχει στον υπολογιστή σας πρόγραμμα προστασίας από ιούς (antivirus) και να δημιουργείτε σε τακτά χρονικά διαστήματα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του υπολογιστή σας σε εξωτερικό μέσο αποθήκευσης (σκληρό δίσκο), επομένως σε περίπτωση που ο υπολογιστής μολυνθεί από το κακόβουλο λογισμικό, να είναι δυνατή η αποκατάσταση των αρχείων σας. Η εφαρμογή PRISMA Win σας προσφέρει μία απλή διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας στην οποία μπορείτε να ορίσετε και αυτόματη διαδικασία back up και βέβαια προτείνουμε σε κάθε περίπτωση η αποθήκευση του back up να γίνεται σε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο. 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι