Τα Νέα της Megasoft

Customer Satisfaction Survey by TNS PROGNOSTICS

Απόλυτα ευχαριστημένοι οι πελάτες της Megasoft!

Η Megasoft επαληθεύοντας για μία ακόμα φορά την πελατοκεντρική της φιλοσοφία πραγματοποίησε τη διαδικασία Customer Satisfaction Survey για να διαπιστώσει κατά πόσο οι πελάτες της είναι ικανοποιημένοι από τα προϊόντα PRISMA Win® και τις υπηρεσίες της.

Την έρευνα πραγματοποίησε η εταιρεία TNS PROGNOSTICS οποία κατέχει ηγετική θέση στην έρευνα ικανοποίησης πελατών παγκοσμίως. Στην έρευνα συμμετείχαν πελάτες και χειριστές των εφαρμογών PRISMA Win από όλη την Ελλάδα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 80% των συμμετεχόντων δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Megasoft, ενώ το 20% δήλωσε ικανοποιημένο.
Τα θετικά αποτελέσματα της διαδικασίας Customer Satisfaction Survey εκτός του ότι πιστοποίησαν τις άψογες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια η Megasoft στους πελάτες της, έδωσαν και την ευκαιρία στην εταιρεία να αναβαθμίσει την συνεργασία της με την Microsoft από Microsoft Certified partner σε Gold Certified Partner.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι