fbpx

Συνεχής εξέλιξη των εφαρμογών για το Auto-moto

Οι εφαρμογές PRISMA Win δε σταματούν ποτέ να εξελίσσονται και να εμπλουτίζονται με νέες σημαντικές δυνατότητες για να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες ακόμα πιο εύκολα, γρήγορα και αποδοτικά. Ό,τι νέο προστίθεται στις εφαρμογές είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας για νέες καινοτόμες διαχειρίσεις που χρειάζεται ο κλάδος. Δείτε μερικές από τις τελευταίες νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που προστέθηκαν στην οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win Auto-moto.

 

Νέα εκτύπωση στις Κινήσεις Συνεργείου που σας επιτρέπει να βλέπετε ξεχωριστά τα είδη που αφορούν Ανταλλακτικά και ξεχωριστά τις Εργασίες που πραγματοποιήθηκαν σε κάθε όχημα καθώς επίσης και τα σύνολά τους.  Ορίστε λοιπόν τώρα από τα φίλτρα της εκτύπωσης Κινήσεις Συνεργείου την περίοδο, το πελάτη και το όχημα του και δείτε εύκολα και απλά τι υπηρεσίες και τι ανταλλακτικά έχουν χρησιμοποιηθεί κατά την επισκευή του οχήματος του, το κόστος των ανταλλακτικών αλλά και το ποσοστό του κέρδους!

kinhseis synergeiou1

Στις Κινήσεις Συνεργείου κατά την επιλογή πελάτη, εμφανίζεται balloon με την πληροφορία για το Υπόλοιπο του πελάτη που έχετε επιλέξει. Επιπλέον, όταν ανοίγετε κάποια Κίνηση Συνεργείου η οποία έχει Τιμολογηθεί, εμφανίζεται σχετική μπάρα με το αντίστοιχο Παραστατικό  που αφορά την Κίνηση.

 diaxeirisi synergeio


Τώρα, μπορείτε να αντιγράψετε απευθείας από το Ημερολόγιο ένα ραντεβού για το συνεργείο, στην Κίνηση Συνεργείου. Πιο συγκεκριμένα στην καρτέλα Αποθήκη-Υπηρεσίες του συμβάντος στο πλήκτρο Αντιγραφή σε… προστέθηκε και η επιλογή Συνεργείο.

kinhseis synergeiou4


Τώρα όταν καταχωρείτε ένα ανταλλακτικό στην Κίνηση συνεργείου που έχει χαμηλό απόθεμα στην αποθήκη σας, εμφανίζεται πληροφοριακό μήνυμα για το είδος με χαμηλό απόθεμα.

kinhseis synergeiou5

 

Τώρα στις Κινήσεις Συνεργείου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο F8 για να δείτε όλες τις πληροφορίες τους είδους που καταχωρείτε στα Ανταλλακτικά.

kinhseis synergeiou6


Τώρα όταν επιλέγετε μία Εντολή εργασιών στην οθόνη της Τιμολόγησης σας εμφανίζεται η σχετική Κίνηση συνεργείου που έχει δημιουργηθεί.  

kinhseis synergeiou7


Νέα διαχείριση στο Συνεργείο σας δίνει άμεση και συγκεντρωτική πληροφόρηση για όλες τις Κινήσεις!
Στις Κινήσεις, στη διαχείριση Συνεργείου προστέθηκε το Αρχείο Κινήσεων Συνεργείου. Επιλέγοντας στην Κατάσταση ποιες κινήσεις θέλετε να εμφανιστούν (σε Εκκρεμότητα, Προς Τιμολόγηση, Εκτελεσμένες και όλες μαζί αν τις επιλέξετε όλες ή αν δεν επιλέξετε καμία) εμφανίζεται η λίστα με τις Κινήσεις αυτές τις οποίες με το πλήκτρο Εξαγωγή μπορείτε να τις εξάγετε σε εκτυπωτή ή σε excel για ακόμα περισσότερη επεξεργασία. Επιπλέον πατώντας το + δίπλα σε κάθε κίνησης αναπτύσσετε ένα παράθυρο που σας δίνει πληροφορίες για τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν ή για τις υπηρεσίες που παρήχθησαν κατά την κίνηση του Οχήματος. Επίσης με διπλό κλικ πάνω σε κάθε εγγραφή μεταφέρεστε στην οθόνη της Κίνησης στη διαχείριση συνεργείου για να δείτε αναλυτικά κάθε λεπτομέρεια που την αφορά.  

Στο Αρχείο Κινήσεων Οχημάτων προστέθηκε νέα στήλη που σας δίνει την πληροφορία για την Κατάσταση της Κίνησης (Σε εκκρεμότητα, Προς Τιμολόγηση, Εκτελεσμένη).

kinhseis synergeiou8


Νέα εκτύπωση Διελεύσεις Συνεργείου σας δίνει άμεση πληροφόρηση με τον πιο απλό τρόπο για τον αριθμό των οχημάτων που ήρθαν στο συνεργείο σας και την αξία των υπηρεσιών / ανταλλακτικών σε κάθε διέλευση για το ημερομηνιακό διάστημα που εσείς θα ορίσετε στα φίλτρα της εκτύπωσης.   Τα φίλτρα της εκτύπωσης σας δίνουν πολλές επιλογές στις διελεύσεις που θα φέρετε στην εκτύπωση όπως:  διελεύσεις για συγκεκριμένο Πελάτη ή συγκεκριμένο μοντέλο οχήματος κτλ (εικόνα 2).

DIELEUSEIS

kinhseis synergeiou9

 

 • Διαβάστε επίσης

  RESTAURANT SOFTWARE

  Άρθρο: Κάντε τη διαφορά στο επιχειρείν στον κλάδο της Εστίασης. Η σημασία της μηχανογράφησης στην Εστίαση: γιατί είναι απαραίτητη.

  περισσότερα...

  code 2 48

  Είσαι προγραμματιστής και θέλεις να δουλέψεις πάνω στα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία;
  Αν γνωρίζεις Visual Studio, C#, διαθέτεις πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής και αναζητάς να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την καριέρα σου σε μια κορυφαία εταιρεία πληροφορικής, στείλε μας το βιογραφικό σου....

  περισσότερα...

  quotesΑφήνουμε τους πελάτες μας να μιλάνε για εμάς! 
  Διαβάστε τις ιστορίες των πελατών μας και μάθετε πώς άλλαξαν τον τρόπο που λειτουργούν την επιχείρησή τους με τις εφαρμογές PRISMA Win.

  Περισσότερα...

  BUSINESSINTELLIGENCETo Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  updatesΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι