Αύξηση κερδοφορίας και πιο "πιστό" πελατολόγιο με τις λύσεις της Megasoft για τη Μικρή Λιανική!

Η Megasoft κοντά στους επαγγελματίες της μικρής λιανικής

Κοντά στους πελάτες της και στους επαγγελματίες της μικρής λιανικής που ψάχνουν μια αξιόπιστη λύση για τη διαχείριση της επιχείρησής τους βρέθηκε η Megasoft στα πλαίσια της έκθεσης Mini Market και Περίπτερο που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα.

 

Η εταιρεία παρουσίασε τις νέες πρωτοποριακές δυνατότητες στη διαχείριση του περιπτέρου και του mini market που πραγματικά κέρδισαν τις εντυπώσεις! Παράλληλα, κατέγραψε τα σχόλια των πελατών της που επισκέφτηκαν το stand της εταιρίας, τα οποία είχαν, κυρίως, να κάνουν με το πόσο έχει συμβάλει η εφαρμογή στον έλεγχο προσωπικού και ταμείου, στη διαχείριση των παραγγελιών, στην απογραφή και την παραλαβή των ειδών και στη βελτίωση όλων των καθημερινών λειτουργιών. Επιπλέον, ιδιαίτερη αναφορά έκαναν, στην πλειοψηφία τους, στο πόσο έχουν αναπτύξει τις προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες τους, που είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα μίας επιχείρησης μικρής λιανικής, εφόσον χρησιμοποίησαν τις διαχειρίσεις Loyalty card, Εκπτώσεις και Ομαδική αποστολή SMS και είδαν το πελατολόγιο τους να γίνεται πιο σταθερό και τα κέρδη τους να αυξάνουν!

Τα μηνύματα που προέκυψαν από την έκθεση θα καλυφθούν από το εκτεταμένο Δίκτυο Συνεργατών της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι