Τα Νέα της Megasoft

Black Friday: Θετικός ο απολογισμός της ενέργειας, μέγιστο το κέρδος για τις επιχειρήσεις!

Την εμπειρία της "Μαύρης Παρασκευής" πρόσφερε η Megasoft στις επιχειρήσεις και τους έδωσε τη δυνατότητα να μηχανογραφηθούν σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Με αφορμή τον διεθνή θεσμό Black Friday , που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου , η εταιρεία για μία και μόνο ημέρα πρόσφερε τις πρωτοποριακές εφαρμογές μηχανογράφησης PRISMA Win με έκπτωση 50%.

Ο μεγάλος αριθμός των επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στην ενέργεια και επέλεξαν τις εφαρμoγές, καλύφθηκε άμεσα απο το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο!

Οι επιχειρήσεις που έκαναν την έξυπνη κίνηση απέκτησαν την ιδανική εφαρμογή στην καλύτερη τιμή, την κατάλληλη στιγμή  ώστε να εκμεταλλευτούν το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη της νέας χρονιάς, να οργανωθούν, να προσαρμοστούν εκείνοι και το προσωπικό τους στα νέα δεδομένα και να δημιουργήσουν τη δική τους ανάπτυξη!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι