Διανομή πετρελαίου θέρμανσης με ευκολία & απλότητα!

Ολοκληρωμένη λύση για τη διανομή καυσίμων!

H διανομή πετρελαίου θέρμανσης ξεκίνησε με την ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης της Megasoft που καλύπτει απόλυτα τα πρατήρια και τις επιχειρήσεις διανομής.

 

Η εφαρμογή PRISMA Win Live εγκαθίσταται σε tablet ή smartphone και επιτρέπει στους επαγγελματίες διανομείς πετρελαίου θέρμανσης την πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργίες της εμπορικής τους διαχείρισης PRISMA Win Υγρά Καύσιμα για την έκδοση παραστατικού πετρελαίου θέρμανσης στον χώρο του πελάτη με αναφορά του κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής στο παραστατικό!

 

apodeiksi synallagwn

PRISMA Win Live

Τιμολόγηση επί αυτοκίνητου για τη διακίνηση πετρελαίου θέρμανσης, με ενημέρωση του κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής ΔΕΗ για κάθε διεύθυνση του πελάτη.

• Επιλογή των ειδών που θα τιμολογηθούν από λίστα
• Δυνατότητα ορισμού ποσοστιαίας έκπτωσης στο είδος, αλλά και συνολικά στο παραστατικό
• Διαχείριση πολιτικής εκπτώσεων, αλλά και διαφορετικών τιμοκαταλόγων για τους πελάτες
• Δυνατότητα καταχώρησης παραστατικών αγοράς
• Έκδοση συγκεντρωτικών δελτίων (φόρτωση - επιστροφές)
• Έκδοση Τιμολογίων σε θερμικό εκτυπωτή (ασύρματη επικοινωνία μέσω Wi Fi - Bluetooth)

 

 

SEWOO LK P41 5Φορητός Εκτυπωτής
Η εφαρμογή συνδέεται με φορητούς εκτυπωτές (θερμικούς, κρουστικούς / μηχανογραφικό, ψεκασμού / Α4),  μέσω bluetooth για την έκδοση του παραστατικού στον χώρο του πελάτη!

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι