Τα Νέα της Megasoft

Δωρεά στο Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας Χατζηπατέρειο

Με κοινωνική ευαισθησία και εξωστρέφεια, η Megasoft και φέτος, αντί για τη δημιουργία και αποστολή ευχετήριων καρτών στους συνεργάτες της, θα ενισχύσει με τη δωρεά χρηματικού ποσού το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας, Χατζηπατέρειο. Με όραμα και ελπίδα για τα παιδιά που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, το ίδρυμα έχει σκοπό την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής και την αντιμετώπιση όλων των αναγκών τους. Η Megasoft που στηρίζει συστηματικά φορείς που αγκαλιάζουν τα παιδιά, προσφέρει και αυτά τα Χριστούγεννα, ένα δώρο από καρδιάς με μεγάλη χαρά και αγάπη στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι