Δυναμική επέκταση της Megasoft στην Κύπρο

Δυναμικά συνεχίζεται η επέκταση του δικτύου συνεργατών της Megasoft και στην Κύπρο. Σε ημερίδα που διοργάνωσε η εταιρεία το Σάββατο 30 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Metropolitan στην Αθήνα, αποκλειστικά για το δίκτυο της Κύπρου, η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη από παλιούς και νέους συνεργάτες που ενημερώθηκαν για τα τελευταία προϊόντα της εταιρείας και όλες τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών PRISMA Win®.

Στην ημερίδα, που είχε και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, οι κύπριοι συνεργάτες πειραματίστηκαν με τις εφαρμογές PRISMA Win® και είδαν την πράξη ότι νέο έχει υλοποιήσει η εταιρεία. Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την αμοιβαία πεποίθηση, εταιρίας και συνεργατών, ότι ήταν μία πολύ επιτυχημένη συνάντηση και με τη δέσμευση της Megasoft για πιο συχνά εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Κύπρο, δεδομένου της αύξησης των Κύπριων συνεργατών και των εγκαταστάσεων PRISMA Win®.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι