Τα Νέα της Megasoft

Δυναμική η παρουσία της Megasoft στην AUTO TECHNICA TECHNOLOGY 2006

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Megasoft στην έκθεση AUTO TECHNICA TECHNOLOGY 2006, που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο του πρώην Δυτικού Αερολιμένα Ελληνικού 10 - 14 Μαΐου. Η προσέλευση των επισκεπτών στην έκθεση ήταν μεγάλη και ξεπέρασε τις 16.000.

Το περίπτερο της Megasoft για μια ακόμα φορά συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών και κέρδισε τις εντυπώσεις. Απόλυτα ικανοποιημένοι έδειξαν οι επαγγελματίες, κυρίως έμποροι ανταλλακτικών, επισκευαστές και συντηρητές αυτοκινήτων  από την παρουσίαση των εξειδικευμένων εφαρμογών PRISMA Win® AUTO - MOTO, εντυπωσιάστηκαν από την ευελιξία, την εργονομία και το φιλικό περιβάλλον εργασίας τους, ενώ το κόστος τους φάνηκε ιδιαίτερα ελκυστικό. Τις ανάγκες των ενδιαφερομένων θα καλύψει το πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων της Megasoft.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι