Τα Νέα της Megasoft

Δυναμική η συμμετοχή της Megasoft στην FETEC 2005

Το παρόν δήλωσε η Megasoft στην στην 1η Διεθνή Έκθεση Βιομηχανικού Εξοπλισμού FETEC 2005 που πραγματοποιήθηκε 21-24 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. στην Παιανία Αττικής.

Οι επισκέπτες της έκθεσης ενημερώθηκαν για τις πρωτοποριακές εφαρμογές PRISMA Win, ενώ πολλοί από αυτούς ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα στην έδρα τους.

Οι επαγγελματίες που ενημερώθηκαν για τις εφαρμογές PRISMA Win® και εδρεύουν εκτός Αττικής θα καλυφθούν από το πανελλαδικό δίκτυο των αντιπροσώπων της Megasoft S.A.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι