Τα Νέα της Megasoft

Δυναμική παρουσία της Megasoft στην έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο!

Την εμπιστοσύνη τους έδειξαν για μία ακόμα φορά οι επαγγελματίες της μικρής και της οργανωμένης λιανικής στις εξειδικευμένες εφαρμογές PRISMA Win στην έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο. Στα πλαίσια της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2016 η Megasoft έδωσε δυναμικό παρόν και βρέθηκε κοντά στους πελάτες και συνεργάτες της για να παρουσιάσει νέες δυνατότητες και καινοτομίες για την εντατική λιανική.

Το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Megasoft κέρδισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και τους έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουν και να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές PRISMA Win που καλύπτουν απόλυτα τα Super Market, τα Mini Market & τα Περίπτερα. Η Megasoft με τις εφαρμογές της μπορεί και προσφέρει ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης τόσο για το front office (σημεία πώλησης), όσο και για το back office μέσω της εμπορικής της διαχείρισης, ενώ με την εφαρμογή PRISMA Win Live παρέχει άμεση πληροφόρηση και όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζονται οι επαγγελματίες στο smartphone ή το tablet τους ώστε να συνεχίσουν να επιχειρούν ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός επιχείρησης. Η εταιρεία ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες που την τίμησαν με την παρουσία τους στο περίπτερο της! Όπως πάντα, όλα τα μηνύματα θα καλυφθούν από το εκτεταμένο Δίκτυο Συνεργατών της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι