Τα Νέα της Megasoft

Δυναμικό παρόν της Megasoft στην 5η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA

Με απόλυτη επιτυχία η Megasoft έδωσε το παρόν στην 5η Διεθνή Έκθεση «ΗΟ.RE.CA» που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο του Πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου, 22 έως 25 Ιανουαρίου. Η Megasoft κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις με την παρουσία της και συγκέντρωσε στο περίπτερό της μεγάλο αριθμό επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα πλεονεκτήματα των εξειδικευμένων εφαρμογών PRISMA Win® Εστίαση, PRISMA Win® Mobile και PRISMA Win® Delivery και απέδωσαν θετικά σχόλια για τις δυνατότητες που προσφέρουν.

Οι εφαρμογές αυτές καλύπτουν απόλυτα και ολοκληρωμένα το χώρο της καφεστίασης προσδίδοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους επαγγελματίες που τις επιλέγουν. Όσοι επαγγελματίες ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα, θα καλυφθούν άμεσα από το εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι