Previous Next

Δυναμικό το παρόν των συνεργατών της Megasoft στην ετήσια εκδήλωση της εταιρείας!

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συνεργατών πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση της Megasoft για το δίκτυό της. Σε μια όμορφη και ευχάριστη ατμόσφαιρα το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Metropolitan της Αθήνας, η εταιρεία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο δίκτυό συνεργατών της, τις λύσεις της για την εστίαση, το delivery και τις Λιανικές πωλήσεις, εμπλουτισμένες με νέες σημαντικές δυνατότητες που κάνουν τις εφαρμογές μοναδικές, αλλά και τις καθιστούν όπλα στα χέρια των συνεργατών για την αποτελεσματική προσέγγιση πελατών στους κλάδους αυτούς.

Ο κ. Αθανάσιος Ντάκουλας, Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft, κατά το σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τη στήριξη της εταιρείας προς το δίκτυό της και παρότρυνε τους παρευρισκομένους να εκμεταλλευτούν τις προκλήσεις της εποχής, να υιοθετήσουν επιθετική στρατηγική και με σύμμαχο τη γνώση και τα καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα PRISMA Win® να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους και να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά. Στην ημερίδα έγινε ενημέρωση από την εταιρεία Ατλαντίς Συμβουλευτική για το πρόγραμμα επιδότησης Digiretail και πώς η Megasoft καλύπτει απόλυτα τη δράση με τις εξειδικευμένες της εφαρμογές POS, ενώ η Microsoft μίλησε για την παραγωγικότητα και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στην αγορά αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του office 2010. Οι συνεργάτες, επιπλέον, παρακολούθησαν τις ενέργειες της Megasoft σε θέματα προώθησης και προβολής, πώς η Megasoft στηρίζει το δίκτυο των συνεργατών της καθώς και την εμπορική πολιτική της εταιρείας για το 2011. Επίσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δώρα από τις εταιρείες Microsoft, Info quest, Fastviewer, CPI και από τη Megasoft. Χορηγοί επικοινωνίας της Ημερίδας ήταν οι: ChannelPartner, Κέρδος, Emeabusinessmonitor, Χρηματιστήριο, Connecting, Infocom, Instore, BeautyForum, TechPress, Neo2 .

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσε η Megasoft για όλους τους συνεργάτες της!

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι