fbpx
Previous Next

Δυναμικό το παρόν των συνεργατών της Megasoft στην ετήσια εκδήλωση της εταιρείας!

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συνεργατών πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση της Megasoft για το δίκτυό της. Σε μια όμορφη και ευχάριστη ατμόσφαιρα το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Metropolitan της Αθήνας, η εταιρεία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο δίκτυό συνεργατών της, τις λύσεις της για την εστίαση, το delivery και τις Λιανικές πωλήσεις, εμπλουτισμένες με νέες σημαντικές δυνατότητες που κάνουν τις εφαρμογές μοναδικές, αλλά και τις καθιστούν όπλα στα χέρια των συνεργατών για την αποτελεσματική προσέγγιση πελατών στους κλάδους αυτούς.

Ο κ. Αθανάσιος Ντάκουλας, Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft, κατά το σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τη στήριξη της εταιρείας προς το δίκτυό της και παρότρυνε τους παρευρισκομένους να εκμεταλλευτούν τις προκλήσεις της εποχής, να υιοθετήσουν επιθετική στρατηγική και με σύμμαχο τη γνώση και τα καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα PRISMA Win® να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους και να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά. Στην ημερίδα έγινε ενημέρωση από την εταιρεία Ατλαντίς Συμβουλευτική για το πρόγραμμα επιδότησης Digiretail και πώς η Megasoft καλύπτει απόλυτα τη δράση με τις εξειδικευμένες της εφαρμογές POS, ενώ η Microsoft μίλησε για την παραγωγικότητα και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στην αγορά αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του office 2010. Οι συνεργάτες, επιπλέον, παρακολούθησαν τις ενέργειες της Megasoft σε θέματα προώθησης και προβολής, πώς η Megasoft στηρίζει το δίκτυο των συνεργατών της καθώς και την εμπορική πολιτική της εταιρείας για το 2011. Επίσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δώρα από τις εταιρείες Microsoft, Info quest, Fastviewer, CPI και από τη Megasoft. Χορηγοί επικοινωνίας της Ημερίδας ήταν οι: ChannelPartner, Κέρδος, Emeabusinessmonitor, Χρηματιστήριο, Connecting, Infocom, Instore, BeautyForum, TechPress, Neo2 .

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσε η Megasoft για όλους τους συνεργάτες της!

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  RESTAURANT SOFTWARE

  Άρθρο: Κάντε τη διαφορά στο επιχειρείν στον κλάδο της Εστίασης. Η σημασία της μηχανογράφησης στην Εστίαση: γιατί είναι απαραίτητη.

  περισσότερα...

  code 2 48

  Είσαι προγραμματιστής και θέλεις να δουλέψεις πάνω στα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία;
  Αν γνωρίζεις Visual Studio, C#, διαθέτεις πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής και αναζητάς να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την καριέρα σου σε μια κορυφαία εταιρεία πληροφορικής, στείλε μας το βιογραφικό σου....

  περισσότερα...

  quotesΑφήνουμε τους πελάτες μας να μιλάνε για εμάς! 
  Διαβάστε τις ιστορίες των πελατών μας και μάθετε πώς άλλαξαν τον τρόπο που λειτουργούν την επιχείρησή τους με τις εφαρμογές PRISMA Win.

  Περισσότερα...

  BUSINESSINTELLIGENCETo Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  updatesΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι