Με τα νέα ποσοστά εισφορών η ΑΠΔ του ΙΚΑ

Έγκαιρη και έγκυρη ενσωμάτωση των νέων ποσοστών επικουρικής ασφάλισης στην εφαρμογή PRISMA Win Μισθοδοσία της Megasoft!

Με τα νέα ποσοστά της μηνιαίας εισφοράς για την επικουρική ασφάλιση στο Ε.Τ.Ε.Α. υπολόγισαν τη Μισθοδοσία του Ιουνίου οι πελάτες της Megasoft!

Η Megasoft, με μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες της, παρακολουθεί στενά τα φορολογικά δρώμενα και προσαρμόζει τις εφαρμογές της σε όλες τις μεταβολές έγκαιρα, ώστε να λειτουργούν σύννομα από την πρώτη μέρα εφαρμογής κάθε διάταξης!
Η εταιρεία αναβάθμισε τις εφαρμογές PRISMA Win Μισθοδοσία των πελατών της εφαρμόζοντας, έτσι, τα όσα ορίζει το άρθρο 97 του ν. 4387/2016 (δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α' 85/12-05-2016) και ισχύουν από 01.06.2016. Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Ιουνίου το ποσό της μηνιαίας εισφοράς για την επικουρική ασφάλιση στο Ε.Τ.Ε.Α. όλων των μισθωτών, ασφαλισμένων - πριν και μετά την 1.1.1993 - υπολογίζεται σε ποσοστό 3,5% για τον ασφαλισμένο και σε ποσοστό 3,5% για τον εργοδότη επί των ασφαλιστέων αποδοχών του εργαζομένου.


Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Τετάρτη 6 Ιουλίου, το ΙΚΑ ενημερώνει σχετικά με την Υποβολή Α.Π.Δ. και την τροποποίηση στο μηχανογραφικό σύστημα του Ο.Π.Σ./ΙΚΑ-ΕΤΑΜ με τα νέα ποσοστά ασφαλιστικών εισφορών υπέρ Ε.Τ.Ε.Α., προσαυξημένα κατά 1%.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι