Τα Νέα της Megasoft

Το 2008 η εταιρεία ξεπέρασε τους στόχους της και είμαι βέβαιος ότι το 2009 θα είναι μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά, αψηφώντας κάθε κρίση της αγοράς!

Αθανάσιος Ντάκουλας - Διευθύνων Σύμβουλος Megasoft AE

Εκδήλωση Megasoft - BLE - 26/02/2009

Σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, στο restaurant bar BLE στην παραλία του Αλίμου, η Megasoft πραγματοποίησε εκδήλωση την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου για το ανθρώπινο δυναμικό της και συνεργάτες.

Επί τη ευκαιρία της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας, ενώ ο Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft κύριος Αθανάσιος Ντάκουλας έκανε ένα σύντομο απολογισμό της επιτυχημένης και κερδοφόρας προηγούμενης χρονιάς. Το 2008 η εταιρεία ξεπέρασε τους στόχους της ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι το 2009 θα είναι μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά, αψηφώντας κάθε κρίση της αγοράς!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι