Τα Νέα της Megasoft

"Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι όχι μόνο για την παρουσία μας στην έκθεση και για το γεγονός ότι το περίπτερό μας κατακλύστηκε από πλήθος επαγγελματιών με έντονο ενδιαφέρον για τις λύσεις μας, αλλά ακόμα περισσότερο για το μεγάλο αριθμό πελατών μας που ήρθαν στο περίπτερο και μας εξέφρασαν με τα καλύτερα λόγια πόσο έχουν συμβάλει οι εφαρμογές PRISMA Win στη βελτίωση των καθημερινών τους λειτουργιών, αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής τους."

Αθανάσιος Ντάκουλας

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι εφαρμογές της Megasoft για την εστίαση στην έκθεση HO.RE.CA 2015

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Megasoft στην έκθεση HO.RE.CA. που φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε προσέλευση! Για μία ακόμα φορά το περίπτερο της Megasoft, στο σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός του κλάδου της Εστίασης, αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επαγγελματίες που αναζητούσαν εξειδικευμένες λύσεις μηχανογράφησης για το δικό τους χώρο!

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν με τις εφαρμογές PRISMA Win και τα προηγμένα POS συστήματα της POSIFLEX για την εστίαση, ενώ η νέα έκδοση με λειτουργικό android, για ασύρματη παραγγελιοληψία από smartphone έκλεψε τις εντυπώσεις. Τα θετικότερα σχόλια απέσπασε και η εφαρμογή PRISMA Win Live από τους επαγγελματίες που είδαν πώς το mobility γίνεται πράξη, έχοντας πρόσβαση μέσω του smartphone ή του tablet τους σε δεδομένα της εμπορικής τους διαχείρισης και εκτελώντας σημαντικές λειτουργίες της.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft κ. Αθανάσιος Ντάκουλας δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι όχι μόνο για την παρουσία μας στην έκθεση και για το γεγονός ότι το περίπτερό μας κατακλύστηκε από πλήθος επαγγελματιών με έντονο ενδιαφέρον για τις λύσεις μας, αλλά ακόμα περισσότερο για το μεγάλο αριθμό πελατών μας που ήρθαν στο περίπτερο και μας εξέφρασαν με τα καλύτερα λόγια πόσο έχουν συμβάλει οι εφαρμογές PRISMA Win στη βελτίωση των καθημερινών τους λειτουργιών, αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής τους."

horeca

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι