Τα Νέα της Megasoft

Δυναμικό παρόν της Megasoft στην έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο

Δυναμικό παρόν έδωσε, για μια ακόμα φορά, η Megasoft στην έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο για τη μικρή και μεγάλη λιανική που πραγματοποιήθηκε στο Μetropolitan Expo 3-5 Οκτωβρίου. Η εταιρεία παρουσίασε τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών της PRISMA Win για τις λιανικές πωλήσεις, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η νέα οικογένεια cloud εφαρμογών PRISMA Win Live!

Όλοι οι επαγγελματίες, πλέον, καθώς και τα στελέχη τους, μέσα από το smartphone ή το tablet μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εμπορική τους διαχείριση εκτελώντας τις καθημερινές τους εργασίες και έχοντας στη διάθεσή τους όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται, χωρίς κανένα χρονικό ή γεωγραφικό περιορισμό!
Οι εφαρμογές PRISMA Win Live βρήκαν ένθερμους υποστηρικτές επιχειρήσεις χονδρικών πωλήσεων, διανομής τροφίμων κ.α. που διαθέτουν συνεργάτες που βρίσκονται κυρίως εκτός εταιρείας για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους και μέσω της φορητής συσκευής τους μπορούν, πλέον, να καταχωρήσουν παραγγελίες, να εκτελέσουν εισπράξεις και απογραφές, καθώς και να τιμολογήσουν.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι