Εκπαιδευτική επίσκεψη 3 σχολών στα γραφεία της Megasoft

2 τμήματα από τις Επαγγελματικές Σχολές ΟΑΕΔ Μοσχάτου και Καλαμακίου, καθώς και 1 από το Δημόσιο ΙΕΚ Αμπελοκήπων, υποδέχτηκε η Megasoft στα γραφεία της στις 22 και 23 Νοεμβρίου στα πλαίσια της συνεχούς και μακράς συνεργασίας της με εκπαιδευτήρια όλης της χώρας.

Η Megasoft, που χρόνια τώρα στηρίζει έμπρακτα το έργο των εκπαιδευτηρίων με τη δωρεάν διάθεση των εφαρμογών της για την εκπαίδευση των αυριανών επαγγελματιών, φιλοξένησε με ιδιαίτερη χαρά στις εγκαταστάσεις της τους σπουδαστές, τους έδωσε την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη της και να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

Οι σπουδαστές των ΕΠΑΣ του τμήματος "Υπάλληλοι διοικητικών καθηκόντων" και του ΙΕΚ του τμήματος "Γραμματέων ανωτέρων και ανωτάτων στελεχών" που επισκέφθηκαν τη Megasoft, διδάσκονται στα πλαίσια των σπουδών τους τις εφαρμογές PRISMA Win, έχοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εξοικείωσης με ένα τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό μηχανογράφησης, asset που αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο στην είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι