Ενσωμάτωση περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α. Κύπρου στις εμπορικές εφαρμογές

Με στόχο, πάντα, την εξοικονόμηση χρόνου και τη μεγιστοποίηση τους κέρδους για τους πελάτες μας, σχεδιάζουμε και προσθέτουμε καθημερινά νέες δυνατότητες και καινοτόμες διαχειρίσεις στις εφαρμογές μας.Τώρα, οι πελάτες της Megasoft που βρίσκονται στην Κύπρο, έχουν τη δυνατότητα μέσα από την εμπορική τους διαχείριση PRISMA Win να διαχειριστούν και να εκτυπώσουν την Περιοδική δήλωση Φ.Π.Α. 

Η περιοδική δήλωση ΦΠΑ ενσωματώθηκε στην εμπορική διαχείριση και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες με ενεργό συμβόλαιο συντήρησης που χωρίς κανένα επιπλέον κόστος θα μπορούν να τη διαχειρίζονται και να την εκτυπώνουν άμεσα μέσα από την εμπορική εφαρμογή τους!

Πιο συγκεκριμένα, στα Εργαλεία προστέθηκε η επιλογή ΦΠΑ Κύπρου που συμπεριλαμβάνει τις διαχειρίσεις Συσχετίσεις για ΦΠΑ Κύπρου και Εκτύπωση ΦΠΑ Κύπρου.

cyprus tax1

Μπορείτε να επιλέξετε Συσχετίσεις για ΦΠΑ Κύπρου για να συσχετίσετε τους λογαριασμούς με τα πεδία του εντύπου. 

cyprus tax2

και στη συνέχεια, να επιλέξετε Εκτύπωση ΦΠΑ Κύπρου για να εκτυπώσετε τη Φορολογική Περιοδική δήλωση Φ.Π.Α.

cyprus tax3

 

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να ενημερωθείτε για τη νέα διαχείριση

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι