Τα Νέα της Megasoft

Έντονο το ενδιαφέρον των επισκεπτών της ΑΡΤΟΖΑ για τις εφαρμογές PRISMA Win!

Με τεράστια προσέλευση και έντονο ενδιαφέρον για τις εφαρμογές PRISMA Win® ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Megasoft στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ για τα αρτοποιεία και τα ζαχαροπλαστεία.

Οι εφαρμογές PRISMA Win® για το χώρο του Αρτοζαχαροπλαστείου αποτέλεσαν το κέντρο του ενδιαφέροντος για τους επαγγελματίες του χώρου που αναζητούσαν έναν τρόπο για να οργανώσουν την επιχείρησή τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους. Και φέτος οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα και πειραματίστηκαν με τις εφαρμογές και είδαν στην πράξη πώς οι καθημερινές τους λειτουργίες μπορούν να οργανωθούν και να απλουστευθούν με τις πιο εύχρηστες και ευέλικτες εφαρμογές μηχανογράφησης της αγοράς. Με δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας τόνισε πως "Μέσα από τις νέες διαχειρίσεις και τις δυνατότητες δημιουργούμε το υπόβαθρο της ανάπτυξης που είναι τόσο σημαντικό την περίοδο που διανύουμε."
Ο μεγάλος αριθμός μηνυμάτων που προέκυψαν από την έκθεση θα καλυφθεί από το εκτεταμένο Δίκτυο Συνεργατών της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι