Πάνω από 100 εγκαταστάσεις σε μόλις 3 μήνες κυκλοφορίας!

Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα για την εφαρμογή PRISMA Win Point Of Sale

Η αγορά απέδειξε ότι είχε ανάγκη από μία τέτοια εφαρμογή και τα μηνύματα από τις επιχειρήσεις που το έχουν επιλέξει ξεπέρασαν τις προσδοκίες της εταιρείας. Χωρίς καμία καθυστέρηση και με άμεση έναρξη λειτουργίας αυτοματοποίησαν τις διαδικασίες τους, καλύπτοντας τις αυξημένες απαιτήσεις τους για ταχύτητα και εξυπηρέτηση μεγάλου όγκου πελατών.

Χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε υπάλληλο, ενώ προσαρμόστηκε άψογα στη δραστηριότητα, στο μοντέλο λειτουργίας και στις διαδικασίες της κάθε επιχείρησης, εύκολα, απλά και με ασφάλεια! Το νέο προϊόν της Megasoft χαρακτηρίζεται ως η εφαρμογή Plug n’ Play με τις απεριόριστες δυνατότητες!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι