Τα Νέα της Megasoft

Πάντα κοντά στους επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται! Συμμετέχουμε σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της αγοράς, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της, παρέχουμε τις λύσεις!

Τμήμα Marketing Megasoft A.E.

Εντυπωσιακή η συμμετοχή της Megasoft στην έκθεση ΗΛΕΚΤΡΟΤec

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η συμμετοχή της Megasoft στην 4η Διεθνή Έκθεση «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού» που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens, 17 έως 20 Οκτωβρίου. Οι επισκέπτες, κυρίως έμποροι, επαγγελματίες και επιστήμονες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, ξεπέρασαν τους 35.000. Εντυπωσιακή ήταν για μία ακόμα φορά η προσέλευση των επισκεπτών στο περίπτερο της Megasoft.

Πολλοί επαγγελματίες και έμποροι είδαν στην πράξη τα πλεονεκτήματα των εφαρμογών PRISMA Win και πώς μπορούν να καλύψουν απόλυτα τον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού. Εντυπωσιάστηκαν από την ευελιξία, την εργονομία και το φιλικό περιβάλλον εργασίας, το ιδιαίτερα ελκυστικό κόστος τους και αρκετοί προχώρησαν ήδη σε αγορά.
Όσοι επαγγελματίες ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα στον χώρο τους θα καλυφθούν άμεσα από το πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων της Megasoft.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι