fbpx
Previous Next

Εντυπωσίασαν οι εφαρμογές PRISMA Win για την Εστίαση στην έκθεση HORECA!

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η Megasoft βρέθηκε κοντά στους επαγγελματίες της Εστίασης συμμετέχοντας στην πιο σημαντική διοργάνωση για το κλάδο που πραγματοποιήθηκε 10 έως 13 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της Megasoft, εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε hardware (συστήματα POS, PDA, φορητές συσκευές κ.α.) φιλοξένησε περισσότερους από 500 επισκέπτες που παρακολούθησαν αναλυτική παρουσίαση των εξειδικευμένων εφαρμογών μηχανογράφησης PRISMA Win για την Εστίαση.

Περισσότεροι από 800 επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα στο δικό τους χώρο και θα εξυπηρετηθούν από το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.
Οι εφαρμογές PRISMA Win, που καλύπτουν μηχανογραφικά κάθε ανάγκη του κλάδου εστίασης για ασύρματη παραγγελιοληψία, διαχείριση τραπεζιών, κρατήσεων, αποθήκης, αναλώσεων, διανομών, προγράμματα επιβράβευσης πελατών (loyalty card), οθόνη κουζίνας κ.ά., έκλεψαν και φέτος τις εντυπώσεις στην έκθεση και απέσπασαν τα θετικότερα σχόλια για την ευκολία χειρισμού, την ταχύτητα και τις πολλές δυνατότητες που προσφέρουν.
Ο κύριος Αθανάσιος Ντάκουλας Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft δήλωσε: "Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας στην έκθεση HORECA, είναι χαρά μας να βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας, να τους δείχνουμε νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις στις εφαρμογές τους ώστε αξιοποιώντας τες στο 100% να γίνονται καλύτεροι, να είναι πάντα οργανωμένοι και σε πορεία ανάπτυξης. Θα συνεχίζουμε να εστιάζουμε σε αυτό το κλάδο και να προσφέρουμε καινοτομίες με συνέπεια και επαγγελματισμό όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και που με την επιλογή τους έχουν κατατάξει τις εφαρμογές PRISMA Win στην κορυφή!"

 

 • Διαβάστε επίσης

  RESTAURANT SOFTWARE

  Άρθρο: Κάντε τη διαφορά στο επιχειρείν στον κλάδο της Εστίασης. Η σημασία της μηχανογράφησης στην Εστίαση: γιατί είναι απαραίτητη.

  περισσότερα...

  code 2 48

  Είσαι προγραμματιστής και θέλεις να δουλέψεις πάνω στα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία;
  Αν γνωρίζεις Visual Studio, C#, διαθέτεις πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής και αναζητάς να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την καριέρα σου σε μια κορυφαία εταιρεία πληροφορικής, στείλε μας το βιογραφικό σου....

  περισσότερα...

  quotesΑφήνουμε τους πελάτες μας να μιλάνε για εμάς! 
  Διαβάστε τις ιστορίες των πελατών μας και μάθετε πώς άλλαξαν τον τρόπο που λειτουργούν την επιχείρησή τους με τις εφαρμογές PRISMA Win.

  Περισσότερα...

  BUSINESSINTELLIGENCETo Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  updatesΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι