Τα Νέα της Megasoft

Τα σύγχρονα περίπτερα επιλέγουν την εξειδικευμένη εφαρμογή PRISMA Win Kiosk & Retail και έχουν πλήρη έλεγχο της επιχείρησης με απλότητα και ευελιξία, σύννομα και οικονομικά!

Επιτακτική η ανάγκη μηχανογράφησης στα περίπτερα!

Αναμφίβολα την καλύτερη λύση για τα σύγχρονα περίπτερα διαθέτει η Megasoft και προσφέρει μέσω της εξειδικευμένης εφαρμογής PRISMA Win® Kiosk & Retail δυνατότητες πλήρους ελέγχου της επιχείρησης σύννομα και οικονομικά! Η εφαρμογή παρουσιάστηκε στην Ημερίδα της Ένωσης Επαγγελματιών Καπνοπωλών & Περιπτερούχων Αθήνας με θέμα “Το νέο Φορολογικό περιβάλλον στο Περίπτερο”.

Η εφαρμογή PRISMA Win® Kiosk & Retail υπερκαλύπτει τον υποχρεωτικό πλέον λογιστικό προσδιορισμό των κερδών και την έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης και αποδείξεων παροχής υπηρεσιών για τους περιπτερούχους. Προσφέρει πολλαπλούς κωδικούς δραστηριότητας και ανταποκρίνεται στην ανάγκη για ορθή κατανομή των πωλήσεων στις σωστές κατηγορίες έτσι ώστε οι περιπτερούχοι να έχουν τη δυνατότητα επιμερισμού των πωλήσεων και σωστής κατανομής των φορολογικών τους εσόδων και κατά συνέπεια ορθολογικότερη φορολόγηση των κερδών τους. Η εφαρμογή προσφέρει έτοιμη βάση με χιλιάδες κωδικούς barcode, ενώ τα είδη είναι έτοιμα και καταχωρημένα στην κάθε κατηγορία δραστηριότητας, έτσι ώστε να μη χρειάζεται ο χειριστής κάθε φορά που τιμολογεί να ελέγχει την κατηγορία του είδους και το συντελεστή και να αποφεύγονται λάθη που μπορεί να στοιχίσουν στον περιπτερούχο.

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι