Επιτυχημένη η παρουσία της Megasoft στην Έκθεση ΗΛΕΚΤΡΟtec

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας Megasoft στην 3η Διεθνή Έκθεση «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού», που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα Αττικής, 3 έως 6 Νοεμβρίου.

Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 280 εκθέτες σε ένα χώρο συνολικής έκτασης 35.000 τ.μ. παρουσιάζοντας νέα προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού κατασκευασμένα από 1200 ελληνικούς και ξένους οίκους. Οι επισκέπτες οι οποίοι ξεπέρασαν τις 40.000 ήταν κυρίως έμποροι, επαγγελματίες και επιστήμονες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Η μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών στο περίπτερο της Megasoft πραγματικά εντυπωσίασε. Οι συνεργάτες της Megasoft που ήταν εκεί καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης παρουσίασαν την λύση των εφαρμογών PRISMA Win® για τον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού.

Πολλοί επαγγελματίες και έμποροι ενημερώθηκαν για τις πρωτοποριακές εφαρμογές PRISMA Win, ενώ πολλοί από αυτούς ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα στην έδρα τους. Οι επαγγελματίες που ενημερώθηκαν για τις εφαρμογές PRISMA Win® και εδρεύουν εκτός Αττικής θα καλυφθούν από το πανελλαδικό δίκτυο των αντιπροσώπων της Megasoft S.A.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι