Τα Νέα της Megasoft

Επιτυχημένη η συμμετοχή της Megasoft σε 2 επαγγελματικές εκθέσεις!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Megasoft στις εκθέσεις Το παιδί & το παιχνίδι και ΗΛΕΚΤΡΟTEC, στις οποίες η εταιρεία παρουσίασε όλες τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών PRISMA Win® Εμπορική Διαχείριση και PRISMA Win® Retail.

Οι επισκέπτες και των δύο εκθέσεων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αλλά και να πειραματιστούν με τις εφαρμογές, ανακαλύπτοντας οι ίδιοι τα σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν στους σύγχρονους επαγγελματίες που απαιτούν άμεση και γρήγορη διαχείριση της πληροφορίας, ελαχιστοποίηση των εξόδων τους και μεγιστοποίηση της χρησιμότητας των πόρων τους. Στην εποχή της πληροφορίας, όπου η ταχύτητα είναι μέγιστης σημασίας, οι εφαρμογές PRISMA Win® εξελίσσονται όλο και περισσότερο προσφέροντας στους χρήστες το ουσιαστικό πλεονέκτημα ενός αξιόπιστου προγράμματος Εμπορικής & Οικονομικής Διαχείρισης.
Όσοι επισκέπτες ζήτησαν να ενημερωθούν περαιτέρω, θα εξυπηρετηθούν άμεσα από το εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο!

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι