Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι λύσεις της Megasoft για τα αρτοζαχαροπλαστεία στην Artoza!

Marketing Dpt.

Επιτυχημένη η συμμετοχή της Megasoft στην ARTOZA!

Στην έκθεση σταθμό για τους κλάδους αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 26 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου συμμετείχε η Megasoft! 

Η εταιρεία με την έντονη παρουσία της στην έκθεση αυτή έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν στην πράξη πώς η σύγχρονη τεχνολογία και το εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο στις δικές τους ανάγκες λογισμικό μπορεί να διευκολύνει τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησής τους και να την απογειώσει.
Η Megasoft με την ολοκληρωμένη της λύση για το σύγχρονο αρτοποιείο και ζαχαροπλαστείο που αποτελείται από front office, back office, ενώ προσφέρει σύνδεση με ζυγιστικά και δυνατότητα διαχείρισης παραγωγής - κοστολόγησης, συγκέντρωσε έναν εντυπωσιακό αριθμό επισκεπτών στο περίπτερό της και απέσπασε τα θετικότερα σχόλια για την άψογη προσέγγιση και κάλυψη των αναγκών του κλάδου μέσα από τις εφαρμογές της.
Όσοι επισκέπτες ζήτησαν να ενημερωθούν περαιτέρω, θα εξυπηρετηθούν άμεσα από το εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο!

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι