Επιτυχημένη η συμμετοχή της Megasoft στην ΑUTO STATION CARE 2006

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της Megasoft στην 1η Διεθνή Έκθεση AUTO STATION CARE που πραγματοποιήθηκε 05 - 07 Μαΐου 2006 στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ. Οι επισκέπτες της έκθεσης ξεπέρασαν τις 6.500 ενώ εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση στο περίπτερο της Megasoft, κυρίως ιδιοκτήτες πρατήριων υγρών καυσίμων, πλυντηρίων και λιπαντηρίων όπου παρουσιάστηκε η εφαρμογή PRISMA Win® Υγρά Καύσιμα.

Εντυπωσιάστηκαν από την ευελιξία, την εργονομία και το φιλικό περιβάλλον εργασίας, το ιδιαίτερα ελκυστικό κόστος της και αρκετοί προχώρησαν ήδη στην αγορά της εφαρμογής. Το πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων της Megasoft έχει ήδη ενισχυθεί με ένα μεγάλο αριθμό μηνυμάτων έτσι ώστε να καλύψουν άμεσα τις ανάγκες των ενδιαφερομένων σύμφωνα με την πόλη στην οποία βρίσκονται.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι