Τα Νέα της Megasoft

Επιτυχημένη η συμμετοχή της Megasoft στην Electronika & Digitec 2007

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Megasoft στην Διεθνή Έκθεση Ηλεκτρονικών & Ψηφιακής Τεχνολογίας "Electronika & Digitec 2007" που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο του Πρώην Ανατολικού Αερολιμένα Αθηνών, 1 έως 4 Μαρτίου. Η έκθεση συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα, το εξωτερικό και την Κύπρο.

 

Η Megasoft εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με την μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών στο περίπτερο της και το ενδιαφέρον τους για τις εφαρμογές PRISMA Win, που καλύπτουν απόλυτα τον χώρο της ηλεκτρονικής τεχνολογίας. Πολλοί επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα στον χώρο τους για τις εφαρμογές PRISMA Win® και θα καλυφθούν από το πανελλαδικό δίκτυο των αντιπροσώπων της Megasoft S.A.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι