Επιτυχημένη συμμετοχή της Megasoft στην έκθεση FOOD EXPO

Κοντά στους επαγγελματίες!

Κοντά στους επαγγελματίες εμπορικών και παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών βρέθηκε η Megasoft, στα πλαίσια της συμμετοχής της στην έκθεση FOOD EXPO που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.


Η εταιρεία υποδέχτηκε στο περίπτερό της τους πελάτες της, που ήρθαν για να δουν τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών τους, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η νέα οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win Live σε android, που τους επιτρέπει να έχουν στο tablet ή στο smartphone όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται από την εμπορική τους εφαρμογή σχετικά με τους πελάτες, τους προμηθευτές και την αποθήκη τους και να εκτελούν, απογραφές, παραγγελίες, εισπράξεις και τιμολογήσεις όπου και αν βρίσκονται. Μία σειρά εφαρμογών που εξυπηρετεί ιδανικά τις επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης τροφίμων-ποτών - και όχι μόνο - και που απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τους επαγγελματίες του κλάδου που είχαν την ευκαιρία στην έκθεση να τις γνωρίσουν και να πειραματιστούν. Τους επισκέπτες που ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα για τις εφαρμογές PRISMA Win θα καλύψει το δίκτυο συνεργατών της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο.
Για την παρουσίαση των POS εφαρμογών της Megasoft στην έκθεση χρησιμοποιήθηκαν τα ιδιαίτερα ανθεκτικά, αδιάβροχα και ασφαλή συστήματα POS της POSIFLEX.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι