Τις εξειδικευμένες της λύσεις για τον κλάδο του κρέατος παρουσίασε η Megasoft στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018.

Κοντά στους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το κρέας και τα προϊόντα του όπως κρεοπωλεία, super market, meat markets, παντοπωλεία, delicatessen, εστιατόρια, ψητοπωλεία κ.ά. βρέθηκε η Megasoft στα πλαίσια της συμμετοχής της στην έκθεση Meat & grill days 2018 που πραγματοποιήθηκε 10 έως 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo.  

Το έντονο ενδιαφέρον των Κρεοπωλών και των ιδιοκτητών καταστημάτων λιανικής πώλησης που έχουν τμήμα κρεοπωλείου συγκέντρωσε η λύση της Megasoft PRISMA Win για τις λιανικές πωλήσεις του καταστήματος, την οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δουν σε αναλυτική παρουσίαση στο stand της εταιρίας.
H POS εφαρμογή PRISMA Win Retail αποτελεί την ιδανική λύση  αφού καλύπτει τον νόμο  4492/2017 για την υποχρεωτική αναγραφή στις αποδείξεις του είδους του κρέατος, της χώρας καταγωγής ή εκτροφής, του βάρους των πωλούμενων ποσοτήτων, της αξίας και της τιμή μονάδας. Παράλληλα, υποστηρίζει την υποχρέωση έκδοσης μηνιαίας εκτύπωσης δελτίου αναφοράς «Ζ». Επίσης, συνδέεται με τα ζυγιστικά συστήματα του καταστήματος και διαθέτει έτοιμη βάση με χιλιάδες είδη κρεοπωλείου και delicatessen. 

Τους επισκέπτες που ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα για τις εφαρμογές PRISMA Win θα καλύψει το δίκτυο συνεργατών της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι