Τα Νέα της Megasoft

H Megasoft στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του "Χατζηπατέρειου" Ιδρύματος

Η Megasoft στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αντιμετωπίζει πάντα με ιδιαίτερη ευαισθησία τα παιδιά και στηρίζει προσπάθειες που τα αφορούν. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ενίσχυσε το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας στην πολύ σημαντική του δράση και με αφορμή τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν, στήριξε με τη μορφή χορηγίας τη διοργάνωση της γιορτής των παιδιών, μοίρασε δώρα και πάνω από όλα αγάπη στα παιδιά του Κέντρου. Στη γιορτή το παρόν έδωσε το Τμήμα Marketing της εταιρείας που συμμετείχε ενεργά σε αυτή την τόσο όμορφη ατμόσφαιρα. Με όραμα και ελπίδα για τα παιδιά του Κέντρου, που σκοπό έχει τη πολύπλευρη αντιμετώπιση των αναγκών του παιδιού με εγκεφαλική παράλυση καθώς και την  υποστήριξη, καθοδήγηση και ενθάρρυνση της οικογένειάς τους, η Megasoft στέκεται διαχρονικά αρωγός σε αυτήν την πολύ αξιόλογη δράση του Κέντρου, αγκαλιάζοντας τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους από καρδιάς αγάπη και χαρά!   

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι