Τα Νέα της Megasoft

Νέα Συνεργασία

H Megasoft στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε η Megasoft με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με σκοπό την παρουσίαση της εξειδικευμένης οικογένειας εφαρμογών PRISMA Win® Auto – Moto και Σκαφών στους σπουδαστές του κλάδου Μηχανολογίας και Ηλεκτρολογίας.

 

Σε Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιουνίου σε αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και συμμετείχαν οι σπουδαστές, τεχνικοί αυτοκινήτων, οχημάτων, μηχανών θαλάσσης και σκαφών αναψυχής, η Megasoft παρουσίασε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η μηχανογράφηση στους επαγγελματίες και πως η εξειδικευμένη εφαρμογή PRISMA Win® Auto – Moto και PRISMA Win® Διαχείριση Σκαφών απαντάει απόλυτα στις ανάγκες του επαγγελματία που το αντικείμενο του σχετίζεται με το κλάδο των Auto – Moto και Σκαφών αντίστοιχα.

Η συνεργασία Megasoft και ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα είναι συνεχής και με την προοπτική να επεκταθεί και σε επίπεδο εκπαίδευσης της εφαρμογής PRISMA Win® Auto – Moto και Σκαφών, στους σπουδαστές του κλάδου Μηχανολογίας και Ηλεκτρολογίας.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι