Τα Νέα της Megasoft

H Megasoft χορηγός στο Φορολογικό Σεμινάριο Α. Κράτση

Η Megasoft S.A. στηρίζοντας πάντα τους Λογιστές - Λογιστικά Γραφεία, είναι χορηγός στο Φορολογικό Συμπόσιο Για Δηλώσεις και Αλλαγές το 2005 που διοργανώνουν Τα Πρακτικά Φορολογικά Βοηθήματα Αγαπητού Σ. Κράτση το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2005 στο ξενοδοχείο Metropolitan (Λ. Συγγρού 385 - Αθήνα).

Στο Φορολογικό Συμπόσιο θα παρουσιαστούν οι νέες εφαρμογές Οικονομικής Διαχείρισης PRISMA Win® οι οποίες διαθέτουν ευελιξία, ευχρηστία και εργονομία, κάτω από ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας σε τεχνολογία Windows. Τα επιπλέον θέματα που θα αναλυθούν είναι: Οι φορολογικές δηλώσεις για το 2005, οι αλλαγές στα έντυπα Ε1και Ε9, οι νέες ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος και στον Έλεγχο με τους πρόσφατους φορολογικούς νόμους, όλες οι αλλαγές στον Κ.Β.Σ. και τον Φ.Π.Α. κλπ. Ομιλητές θα είναι: Δ. Κουνάδης Επίτιμος Γενικός Δ/ντής Φορολογίας Εισοδήματος, Α. Ρουσάκη Προϊσταμένη Δ/νσης Φ.Π.Α., Ε. Σαΐτης Τμηματάρχης Δ/νσης Κ.Β.Σ. και ο συγγραφέας - εκδότης των Π.Φ.Β. Α. Κράτσης.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι