Τα Νέα της Megasoft

Πετύχαμε και ξεπεράσαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει, πραγματοποιήσαμε 1717 νέες εγκαταστάσεις, διαγράφουμε ανοδική πορεία και είμαι βέβαιος ότι η Megasoft θα συνεχίσει την άνοδο και το 2007. Με τον συνδυασμό του ισχυρού πανελλαδικού δικτύου αντιπροσώπων και των πρωτοποριακών εφαρμογών θα κατακτήσουμε δικαιωματικά την θέση της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής Λογισμικού στην Ελλάδα!

Αθανάσιος Ντάκουλας - Διευθύνων Σύμβουλος Megasoft AE

Η Megasoft έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Η εταιρεία Megasoft έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο μεζεδοπωλείο Μεζεδοκαμώματα παρουσία όλου του ανθρώπινου δυναμικού και αρκετών συνεργατών της εταιρείας.

Ο Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft κύριος Αθανάσιος Ντάκουλας έκανε έναν σύντομο απολογισμό της επιτυχημένης και κερδοφόρας για την Megasoft, χρονιάς που πέρασε, επιτυγχάνοντας και ξεπερνώντας κατά πολύ όλους τους στόχους που είχε θέσει η εταιρεία ενώ πραγματοποίησε 1717 νέες εγκαταστάσεις. Επεσήμανε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την ανοδική πορεία της εταιρίας ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η Megasoft θα συνεχίσει την άνοδο και το 2007 που σε συνδυασμό με το ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων της και των πρωτοποριακών εφαρμογών και άψογων υπηρεσιών που προσφέρει θα κατακτήσει δικαιωματικά την θέση της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής Λογισμικού στην Ελλάδα.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι