Η Megasoft στηρίζει τις εταιρίες διακίνησης πετρελαίου θέρμανσης στις υποχρεώσεις τους!

H Megasoft πάντα έγκαιρα ενημερωμένη για όλες τις εξελίξεις προχώρησε άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ρυθμίσεις στην εξειδικευμένη εφαρμογή PRISMA Win® Υγρά Καύσιμα, που προέκυψαν από την εφαρμογή της εξομοίωσης των συντελεστών Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) για το πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.

Όλοι οι πελάτες της Megasoft, επιχειρήσεις και επιτηδευματίες που εμπορεύονται πετρέλαιο θέρμανσης και πετραιλοειδή και διαθέτουν την εφαρμογή PRISMA Win®  Υγρά Καύσιμα, από τις 15 Φεβρουαρίου, που είναι και η αρχή ισχύς του μέτρου θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν άμεσα και σύννομα τις νέες διαδικασίες, του συστήματος διαχείρισης πετρελαίου θέρμανσης ΉΦΑΙΣΤΟΣ.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι