Δυναμικό παρόν έδωσε η Megasoft σε δύο σημαντικά εκθεσιακά γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα

Η Megasoft στις Εκθέσεις AUTOTEC & ΧΑΡΤΟΣΧΟΛΙΚΗ 2009

Δυναμικό παρόν έδωσε η Megasoft σε δύο σημαντικά εκθεσιακά γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα.
Στην Έκθεση Autotec, που συγκέντρωσε επαγγελματίες από τους κλάδους των Υγρών Καυσίμων καθώς και από το χώρο της επισκευής, συντήρησης και φροντίδας όλων των μηχανοκίνητων οχημάτων, η Megasoft παρουσίασε τις εξειδικευμένες της εφαρμογές PRISMA Win® Υγρά Καύσιμα και PRISMA Win® Auto Moto που για ακόμα μία φορά κέρδισαν τη προσοχή των επισκεπτών.

Παράλληλα στην Έκθεση Χαρτοσχολική, τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στην Ελλάδα στον τομέα των χαρτικών, σχολικών ειδών, ειδών γραφείου και αναλώσιμων, η Megasoft παρουσίασε στους επισκέπτες την εξειδικευμένη εφαρμογή PRISMA Win® Bookstore Management. Με νέες σημαντικές δυνατότητες που θα προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους βιβλιοπώλες η εφαρμογή απέσπασε πολύ θετικά σχόλια!
Το ενδιαφέρον και στις δύο εκθέσεις των επισκεπτών ήταν έντονο για τις εφαρμογές της Megasoft που εντυπωσίασαν ιδιαίτερα με την εξειδίκευσή τους στις ιδιαιτερότητες κάθε αγοράς, την ευελιξία και την προσιτή τιμή τους.
Όσοι επαγγελματίες ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα θα καλυφθούν άμεσα από το πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων της Megasoft.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι