Η Megasoft στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Η Megasoft, στα πλαίσια της συνεργασίας με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, έλαβε μέρος στις Ημέρες Σταδιοδρομίας που διοργανώνει κάθε χρόνο το ΙΕΚ για τους τελειόφοιτους και απόφοιτους σπουδαστές του. Κατά τη διεξαγωγή των ημερών σταδιοδρομίας δόθηκε η ευκαιρία στους σπουδαστές να έρθουν σε επαφή με τη Megasoft μέσω συνεντεύξεων με σκοπό την άμεση πρόσληψη. 

Επιπλέον, η εταιρεία πραγματοποίησε παρουσίαση της εξειδικευμένης εφαρμογής PRISMA Win Διαχείριση Κέντρου Αισθητικής στους σπουδαστές των ειδικοτήτων της Αισθητικής και της Φυσικοθεραπείας που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις δυνατότητες της και είδαν στην πράξη τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η μηχανογράφηση στους επαγγελματίες.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι