Νέο interface, ευέλικτο και φιλικό περιβάλλον εργασίας

Η πιο πλήρης σουίτα μισθοδοσίας της αγοράς από τη Megasoft!

Με απεριόριστες εταιρείες, χρήσεις, εργαζομένους και Παρουσιολόγιο-Απουσιολόγιο, Διαχείριση αδειών, Κέντρα Κόστους, Ωράρια εργασίας, Συμβάσεις Εργασίας, Βιβλίο Αδειών standard στη βασική έκδοση η εφαρμογή PRISMA Win® Μισθοδοσία αποτελεί σήμερα την πιο πλήρη σουίτα μισθοδοσίας και την πιο “Value for money” λύση της αγοράς!

Με νέο interface και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευέλικτο και φιλικό περιβάλλον εργασίας και διαχείρισης καλύπτει όλα τα εργασιακά καθεστώτα απόλυτα και είναι σύμφωνη με την τρέχουσα ασφαλιστική και φορολογική Νομοθεσία.
Η εφαρμογή είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη και εμφανίζει την πληροφορία σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε χειριστή, ενώ δεν απαιτεί ιδιαίτερο γνωστικό υπόβαθρο ή εκπαίδευση για το χειρισμό της.
Η εφαρμογή PRISMA Win® Μισθοδοσία, όπως και όλες οι λογιστικές εφαρμογές της Megasoft, προσφέρονται στους Λογιστές και τα Λογιστικά γραφεία μόνο με το κόστος του ετήσιου συμβολαίου συντήρησης!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι