Ιδιαίτερα επιτυχημένη η ημερίδα Λογιστών της Megasoft

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποίησε η MEGASOFT την ημερίδα λογιστών που έγινε 03/12 στο ξενοδοχείο METROPOLITAN ΧΑΝΔΡΗΣ. Η ημερίδα ξεκίνησε με την παρουσίαση της οικογένειας εφαρμογών PRISMA Win® Οικονομική Διαχείριση και συνέχισε με την εισήγηση του Δ. Σταματόπουλου (Διευθυντή Υπουργείου Οικονομικών, Συγγραφέα Φορολογικών Βιβλίων και Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου).

Οι συμμετέχοντες 250 περίπου λογιστές - φοροτεχνικοί έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την παρουσίαση των εφαρμογών και οι περισσότεροι ζήτησαν εκτενέστερη ενημέρωση για τα λογιστικά τους γραφεία αλλά και για τους πελάτες τους. Αξιοσημείωτο είναι ότι ενδιαφέρον για την ημερίδα εκδήλωσαν πάνω από 400 λογιστές - φοροτεχνικοί αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν λόγω της περιορισμένης δυνατότητας του χώρου.

Οι ημερίδες λογιστών θα συνεχίσουν να διοργανώνονται από την MEGASOFT σε ολόκληρη την Ελλάδα δεδομένης της μεγάλης αποδοχής των εφαρμογών PRISMA Win.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι